Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Войнашівська громада» (код ЄДРПОУ: 04329263) був реорганізований і увійшов до складу Барської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Войнашівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Барської громади

Войнашівська сільська рада відстоює своє право на існування у суді

Дата: 06.07.2020 12:21
Кількість переглядів: 1337

Вінницький окружний адміністративний суд відкрив провадження від 30.06.20 р. по справі №120/2801/20-а за позовом Войнашівської сільської ради до Вінницької обласної державної адміністрації, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стророні відповідача: Кабінет Міністрів України про визнання дій протиправними та неврахування думки жителів громади при направлені проекту перспективного Перспективного плану Вінницької області до Кабінету Міністрів України та включення Войнашівської територіальної громади до складу Барської міської об'єднаної територіальної громади. 


Коментарі:

мирне
2020-10-22 10:27:12

Де хто з агітаторів села перед виборами до Войнашівськоі ОТГ розказував що якщо виберуть Галину йдем до Бару без зупину Вибрали Шевчук Оксану получилось тоже саме Тож кого не вибирай вам не буде зразу рай А тепер суди юристи сидимо ми всі на місці Якщо виграєм ми суд дулю нам вони дадуть Вони все порозбирали землю майно все ім мало РОЗІРВЕ

Анонім
2020-09-07 04:38:58

"Шановний" Виборець, що ви робите на "сайті, який нікому не потрібен"??? Ви взагалі бачили, скільки людей підписало прохання про створення цього сайту? Головне, для чого створювався сайт, щоб місцева влада висвітлювала усі ВИТРАТИ коштів, які належать громаді, щоб усе було відкрито і прозоро. Щоб кожен міг побачити, що ухвалили депутати на сесіях, кому вже в десятий раз надали землі, кому і за скільки дозволили приватизувати комунальну власніть, та ін. Вам ця інформація не потрібна? Ви тільки на плітки і здогадки орієнтуєтесь, а не на достовірну інформацію? Проблема не там, де ви шукаєте, не у сайті, а в тому що наша вельмишановна влада вперто не хоче показати нам цю засекречену, під грифом "Цілко таємно" інформацію! Чому? Здогадайтесь самі...

Анонім
2020-08-01 23:38:24

Для коментатора з ніком "ВИБОРЕЦЬ". Біля Антонівської річки облаштовують, за свій кошт, волейбольний майданчик АКТИВІСТИ, а не Барська ОТГ. Єдине чим "допомогла" ОТГ - то це надала дозвіл на облаштування майданчика. ПОЗОРИЩЕ! Це такого толку ви хочете ?

Анонім
2020-08-01 23:27:02

Люди, хіба не зрозуміло, що чим дрібнішими будуть по території ОТГ тим вигідніше буде для самих тереторій, оскільки кошти цільовим чином направлятимуться до громад. Чим більша громада тим важче знайти кінці...))) от і все!!!! Що і потрібно цим барським л..м! І все , вся політика!

Анонім
2020-07-18 23:42:19

Одну сільську раду (Глинянка, Антонівка, Широке) Барська ОТГ помалу тягне, хоча кардинальних змін в селах немає, а от 20 сільрад - точно не потягне. Прийдеться ділити кошти по принципу: "Тому дам, тому дам, а тому не дам" і тих кому "не дам" буде більшість.

Виборець
2020-07-15 10:35:46

До Барської ОТГ хоч толк буде, в Глинянці, Антонівці, Широкому хоч світло зробили і дорогу підсимали в в нас що? грейдернули і не підсипали, і то місцями, болото стало ще більше і горби накатуються. світло тільки на одній вулиці, іншим не треба, зроблено тіли для показухи і до обраних. Сміття по селу не вивозиться, по інших селах хоч контейнери а в нас що? Хтось наживається, комусь крісло треба, сайт створили, який непотрібний ще на суд підуть наші бюджетні кошти, а ви мешканці терпіть далі.

Мешканіець Войнашівки
2020-07-14 16:02:31

У громадян і неспитали, а толку від ОТГ, ні доріг ні освітлення за останні 15 років років незроблено, тільки гроші рубляться.

Анонім
2020-07-08 00:24:02

Трохи конкретики. А ви заєте, що Войнашівську ОТГ хочуть ліквідувати через те, що вона буде набагато заможніша чим Бар? Тому барські царьки не хочуть втрачати такий куш і правдами та не правдами хочуть завадити утворенню Войнашівської ОТГ. А знаєте, що означає приєднання до Бару? Це буде означати, що всі надходження будуть іти в Бар. А Бар буде використовувати їх на свій розсуд. Захоче виділить Войнашівці кошти, не захоче - не відилить. То хто ще хоче до Бару ?

Анонім
2020-07-07 23:20:37

Так,хочемо до Бару!

Анонім
2020-07-07 23:20:05

Як такі чесні то подайте звіти скільки коштів на рік виділено і що для села за них було зроблено. Тим займаєтеся що розвиваєте свій власний бізнес,понабирали гектарів .

ПРАВДА
2020-07-07 20:46:16

Бачу, Галька Шевчучка ніяк не заспокоїться та пише коментарі, які не мають нічого спільного з бажанням громади. Галька, сидиш в Бару, то й сиди там і не сунь свого носа в наші справи. Якби ти переживала за Войнашівську громаду, то зареєструвала свій бізнес в Войнашівці і сплачувала податки нам, щоб їх можна було використати на школу, дитсадочок, медицину чи на дороги. Так що сиди і не гавкай більше.

Анонімно:
2020-07-06 19:28:25

Яка різниця для простого жителя чи то Войнашівки, Миток, чи Матейково. Різниця є для 4-8 людей , так званих народних обранців. Всі знають як проходили ті вибори, з приписуванням голосів .... всі знають як бувший голова грабував , як наживався,, всі бачать і знають деребан уже сьогоднішній!!! Гектари землі, куплені квартири!!! А станція як помойна яма. Ні пройти ні проїхати!!! Їдьте на Балки і вчіться .. хоча б.

Анонім
2020-07-06 18:56:58

А з чого Ви взяли ,що у с.Войнашівка тільки запитали? І взагалі ,що значить ви хочете до Бару?!Адекватні ,ні?!Таке враження ,що це коментар когось із самого Бару (мабуть його очільників!) Потрібно з головою недружити ,щоб хотіти приєднати до Бару ,в якому (районі) ми і так знаходились! Що ж селам допоміг район ???Окрім того що деребанив податки з немалих підприємств,які знаходяться на території Войнашівської ОТГ!!! Будьте свідомі,майте хоч якусь гідність!Відстоюйте своє право на краще життя на місцевості!!!

Анонім
2020-07-06 17:03:35

Доброго дня , вибачте хто запитував у громадян,крім як у с.Войнашівка ? Бо вам то вигідно. Територіальні громади примусово приєднували до Войнашівської ОТГ . Багато громадян бажає щоб їхні села приєднати до Барської ОТГ і не мати нічого спільного з Войнашівською.

Анонім
2020-07-06 16:54:46

Доброго дня , вибачте хто запитував у громадян,крім як у с.Войнашіака ? Бо вам то вигідно. Територіальні громади примусово приєднували до Войнашівської ОТГ .Багато громадян бажає приєднатися до Барської ОТГ .

Додати коментар


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано